Arcade Prehacks

Results 1 to 6 of 6

Thread: Commando 3

  1. #1

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Don't have one,destroyed it
    Posts
    977

    Commando 3

    hack commando3 pls it's so hard lots of money and helth pls

  2. #2

    Join Date
    May 2008
    Posts
    573

    Re: Commando 3

    viewtopic.php?f=8&t=5
    Just an FYI to everyone, I don't hack anymore. I have stuff that I do outside of this. Goodbye and goodluck

  3. #3

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Don't have one,destroyed it
    Posts
    977

    Re: Commando 3

    why do i need to go to the rules

  4. #4

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Death Valley
    Posts
    1,612

    Re: Commando 3

    you need to have the link and what kind of hacks you want on the game!

    anyway found link
    [color=#FF0000]http://www.ugoplayer.com/games/commando3.html[/color]
    http://h1.ripway.com/Morphisnb/OneFlag1sig.jpg <---- My Dollar Bill
    http://i287.photobucket.com/albums/l...cod5-sig-1.gif
    [color=#FF0000]I am the Video Game King!(that's the vgking and the 7 are for the other vgkings!)[/color]

  5. #5

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Don't have one,destroyed it
    Posts
    977

    Re: Commando 3

    I'm stupid:i don't know how to do a direct link

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Surrey,BC
    Posts
    255

    Re: Commando 3

    Sup,

    Sme11y sent you to the rules because someone has already requested that 8-)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •