Arcade Prehacks

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    4

    Incremancer bugs

    Hey there

    there is no shop upgrades. Clicking the menu only makes it go to the middle of the screen.

    Thanks

  2. #2
    Administrator Xnite's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,653
    I'll get this looked at.

  3. #3
    Super Moderator
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    757
    I updated the game with bones hack. Please clear cache/ browser's history.

    Please let me know if this one works fine.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by leverage419 View Post
    I updated the game with bones hack. Please clear cache/ browser's history.

    Please let me know if this one works fine.
    Hey

    i don't know, what i'm doing wrong but the i can't open the shop menu or the stats. I cleared everything... any idea, what i'm doing wrong?

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    757
    Are you sure you have cleared your browser's history? and what browser are you using when playing it?

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    4
    Yes, cleared everything. I'm using Firefox, but i tried Chrome too... nothing works... i don't know..

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    4
    is anyone trying to solve the problem or is this game deleted and thats it?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •