Arcade Prehacks

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1

    Join Date
    May 2008
    Location
    Your Toilet.
    Posts
    17

    Hacking with Vista?

    Does anyone know how to hack games with vista? Flasm does NOT seem to open for me. No matter what I do, it just seems to not work... anyone have some useful ideas or guides?
    http://i31.tinypic.com/1hf79h.jpg
    __-__-/Wow4ever1212\-__-__

  2. #2

    Join Date
    May 2008
    Posts
    573

    Re: Hacking with Vista?

    try flash cs3. i made a tutorial. look there
    Just an FYI to everyone, I don't hack anymore. I have stuff that I do outside of this. Goodbye and goodluck

  3. #3

    Join Date
    May 2008
    Location
    Your Toilet.
    Posts
    17

    Re: Hacking with Vista?

    Are you talking about photoshop cs3? lol.
    <----- slow.
    http://i31.tinypic.com/1hf79h.jpg
    __-__-/Wow4ever1212\-__-__

  4. #4

    Join Date
    May 2008
    Location
    Your Toilet.
    Posts
    17

    Re: Hacking with Vista?

    Sorry not photoshop, but the adobe flash cs3? If so, that costs too much O.o
    http://i31.tinypic.com/1hf79h.jpg
    __-__-/Wow4ever1212\-__-__

  5. #5

    Join Date
    May 2008
    Posts
    573

    Re: Hacking with Vista?

    get it from a warez site
    Just an FYI to everyone, I don't hack anymore. I have stuff that I do outside of this. Goodbye and goodluck

  6. #6

    Join Date
    May 2008
    Location
    Your Toilet.
    Posts
    17

    Re: Hacking with Vista?

    Well, the problem is, Flasm wont work. Everytime I go to the application I double click the .exe and it just comes up for a split second. But when I drag the .swf into it, it does something, but afterwards it doesn't make a .txt file. That is all I need, is for it to come up with a dang .txt file so I can edit it!
    http://i31.tinypic.com/1hf79h.jpg
    __-__-/Wow4ever1212\-__-__

  7. #7

    Join Date
    May 2008
    Posts
    573

    Re: Hacking with Vista?

    well i dont use flasm youll have to get help from greeny but if you get flash, i can help
    Just an FYI to everyone, I don't hack anymore. I have stuff that I do outside of this. Goodbye and goodluck

  8. #8

    Join Date
    May 2008
    Location
    Unknown
    Posts
    201

    Re: Hacking with Vista?

    Here use this page, make sure you use the latest version. If you have the lastest version already than you might have to wait for an update from the developer or look for another tool/way

    Code:
    http://www.nowrap.de/flasm.html
    [color=#FF4000]“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”
    - Jalal Uddin Rumi
    [/color]

  9. #9

    Join Date
    May 2008
    Location
    Portugal
    Posts
    23

    Re: Hacking with Vista?

    I know whats the problem, just go to:

    start => run => press cmd...

    Hope i help u

  10. #10

    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,090

    Re: Hacking with Vista?

    Tajudine is right, you use this to use flasm - another way is

    Start > All Programs > Accessories > Command Prompt

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •