Arcade Prehacks

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    323

    flasm did flash 9

    ok now im just confused. i downloaded a game and decompiled it. it decompiled fine. everything worked the way it was supposed to. the game was 140kb and the .txt file was 254kb. but when i opened it the first lines were

    movie 'EvoCannon.swf' compressed // flash 9, total frames: 10, frame rate: 120 fps, 800x600 px
    then it had all the code.so yeah. what the hell

  2. #2

    Join Date
    May 2008
    Posts
    573

    Re: flasm did flash 9

    some games work. some dont
    Just an FYI to everyone, I don't hack anymore. I have stuff that I do outside of this. Goodbye and goodluck

  3. #3

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Unknown Dungeon
    Posts
    1,513

    Re: flasm did flash 9

    try use Adobe Flash to search for the variable it might display it
    YoU ArE WeAk, WhY ArE YoU So WeAk?
    http://xxlimg.com/images/8g3n0duj8luo166qcwd0.png

    [color=#FF0000]I worth too much[/color] :twisted:
    http://i37.tinypic.com/nmyvl1.jpg<----- WOOOOT!

  4. #4

    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,090

    Re: flasm did flash 9

    That might because the .swf file might be collecting data from another .swf , which was located on that server which you got it from. They do this because of copyright. Does the game still work.


  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    323

    Re: flasm did flash 9

    yeah i already posted it on here and everything.
    viewtopic.php?f=4&t=1133

  6. #6
    RJT
    RJT is offline
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    304

    Re: flasm did flash 9

    If the code shows up fine, it means the game is AS2 or lower, not AS3.

    AS3 files have a certain structure. They are organized much more neatly in classes.

    This probably means that the person who made it probably made it in Adobe Flash CS3, but used ActionScript 2 or 1 instead, and published it into Flash 9 Player format.

    'Flash 9' doesn't necessarily mean that the file is AS3, only that it was made for Flash Player version 9.
    http://img98.imageshack.us/img98/365...lestorymk8.jpg
    My Programs: RJT MochiCrypt Extractor!
    98% of all the teenagers cant count, if you are one of the other 7% copy this into your signature.

  7. #7

    Join Date
    May 2008
    Location
    Your Moms Pants
    Posts
    3,040

    Re: flasm did flash 9

    isnt it also because that the .txt file is just code and not a hole bunch of graphics or something? :3
    Someone got an 11 killstreak so I must come back.

  8. #8

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1

    Re: flasm did flash 9

    How did you guys hack games ? If i'm not on the line <online> visit and reply at http://www.mergechat.synthasite.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •